top of page
  • Yazarın fotoğrafıMeziyet Restaurant

Trakya ; 4 Mevsim

Baharın gelişiyle beraber gezi rotaları oluşturmak hepimiz için kaçınılmaz oluyor. Tam bu noktada baharın keyfini süreceğiniz ,Kırklareli bahçeli restaurant kategorisindeki en seçkin yer Meziyet Kırklareli Restaurant.


Trakya toprakları bahar aylarının en uğranılası gezi noktalarından biri olmanın yanı sıra ;ayçiçek tarlaları, sakin kıyıları, görülmesi gereken köyleri ,tarihi dokusuyla baharın gelişini en iyi şekilde izleyebileceğiniz merkezlerdendir. Tüm bu rotanın gezisi boyunca manzara keyfini sürmekten yorgun düşerseniz keyfin ,lezzetin ve hizmetin bir arada sunulduğu Kırklareli Restaur Meziyeti mutlaka ziyaret etmelisiniz.


Kırklarelinin en iyi eti ve en taze mezeleriyle Kırklareli en iyi alkollü mekan olma iddiası bulunan Meziyet Kırklareli Restaurant ailesi, siz değerli misafirlerini bahar aylarının gelişiyle beraber ; bahçesinde ağırlamaktan zevk duyacak.


Tüm bunların yanı sıra Kırklareli canlı müzik ve Kırklareli fasıl eğlencelerinin aranan mekanı olan Meziyet ,mutfağıyla eğlenicenizi lezzetlendirecek ve sofralarınızın neşesine, dostlarınızın kahkahasına ortak olacak.


Baharda Trakya’ya, Trakya’da Meziyet Kırklareli Restaurant’a uğramayı sakın unutmayın!



7 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page